Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Doorkijkkerkje Borgloon : Pin Op Wandelroutes : In 2014 startte het limburgs provinciebestuur het kunstproject pit, kunst in open ruimte.

Doorkijkkerkje Borgloon : Pin Op Wandelroutes : In 2014 startte het limburgs provinciebestuur het kunstproject pit, kunst in open ruimte.. De constructie weegt maar liefst 30 ton. Om overlast te vermijden is er een tijdelijk parkeerverbod op verschillende plaatsen in de omgeving van het. Vlak bij het ´doorkijkkerkje´ vroeg in de ochtend zijn de parkings vlak bij dit beroemde kunstwerk nog ruim beschikbaar. Wij waren vroeg aan de wandeling begonnen. Je vertrekt vanuit het middeleeuwse stadje borgloon.

Veel fotografen maken ook een foto waarbij je het kerkje van borgloon door het doorkijkkerkje kan zien. Wij hadden de wandeling beter in de tegenovergestelde richting gedaan. Na de lunch is het nog 10km tot borgloon (kortere route ook mogelijk). Greenspot grootloon, startplaats borgloon centrum. Nu, meer over dit mooie ding.

Reading Between The Lines Doorkijkkerk Outdoor Sculpture In Borgloon
Reading Between The Lines Doorkijkkerk Outdoor Sculpture In Borgloon from fastly.4sqi.net
Een ideale plek om te picknicken, en er staat zelfs een barbecue, die je kan reserveren via toerisme borgloon. Neem net vóór de grote steenweg de verkavelingsweg naar links en volg pijlen 'doorkijkkerkje'. Na de lunch is het nog 10km tot borgloon (kortere route ook mogelijk). Reading between the lines is 10 meter hoog en bestaat uit 100 op elkaar gestapelde lagen staalplaat in de vorm van een loons kerkje. Ook de groene, blauwe en gele wandeling. Om overlast te vermijden is er een tijdelijk parkeerverbod op verschillende plaatsen in de omgeving van het. Wij hadden de wandeling beter in de tegenovergestelde richting gedaan. Reading between the lines (de engelse benaming voor het doorkijkkerkje) is enkel te voet of per fiets bereikbaar.

Jun 21, 2021 · het doorkijkkerkje in borgloon belooft een picknick met een weids uitzicht over de omgeving.

Daarna stond mettekoven op de planning en dan reden we door naar het bloesem terras in zepperen. In 2014 startte het limburgs provinciebestuur het kunstproject pit, kunst in open ruimte. Gelukkig vonden wij een plek ( hier) en kon ik eindelijk het kerkje gaan bewonderen. Een andere trekpleister is het doorkijkkerkje 'reading between the lines. Je vindt er al wandelend of al fietsend rust en kalmte, waarden die steeds belangrijker worden in deze jachtige samenleving. Wij waren vroeg aan de wandeling begonnen. Grootloonstraat 2, borgloon 3840 belgi. Het ondertussen beroemde doorkijkkerkje van borgloon is vanop wandelafstand te bezoeken vanuit de b&b. Reading between the lines, in de toren kijken. Ook de groene, blauwe en gele wandeling. Wandeling in borgloon langs het doorkijkkerkje tussen de boomgaarden. Eén van de absolute blikvangers in borgloon is de doorkijkkerk van het belgische architectenduo gijs van vaerenbergh. Na de lunch is het nog 10km tot borgloon (kortere route ook mogelijk).

In het centrum van borgloon. Reading between the lines, in de toren kijken. Borgloon heeft echter nog veel meer in petto. Veel fotografen maken ook een foto waarbij je het kerkje van borgloon door het doorkijkkerkje kan zien. May 01, 2021 · eén van de grote charmes van borgloon, heet reading between the lines, het doorkijkkerkje van gijs van vaerenbergh.

Wandelen In Borgloon Langs Doorkijkkerkje 9 Km Bepijld
Wandelen In Borgloon Langs Doorkijkkerkje 9 Km Bepijld from i2.wp.com
Wij waren vroeg aan de wandeling begonnen. Deze greenspot is het meest bekend omdat iedere wandelroute langs het befaamde 'doorkijkkerkje' leidt. We lopen langs boomgaarden die de streek typeren en in de lente supermooi moeten zijn. Borgloon heeft echter nog veel meer in petto. Dit eeuwenoude stadje vormt één gemeente samen met een twaalftal dorpen, hier en daar verborgen in het omgevende landschap. Op een zonnige zondagochtend hadden we afgesproken op de parking van het doorkijkkerkje in. Daarna stond mettekoven op de planning en dan reden we door naar het bloesem terras in zepperen. Langs de holle wegen op weg naar het kerkje kom je onderweg fruitbomen, kastelen en landmark romeinse villa tegen.

Verwacht je dus maar aan veel klimmetjes en veel dalingen.

De combinatie van kunst, architectuur en landschap. May 01, 2021 · eén van de grote charmes van borgloon, heet reading between the lines, het doorkijkkerkje van gijs van vaerenbergh. Dit eeuwenoude stadje vormt één gemeente samen met een twaalftal dorpen, hier en daar verborgen in het omgevende landschap. Veel fotografen maken ook een foto waarbij je het kerkje van borgloon door het doorkijkkerkje kan zien. Dit zicht heb je vanaf een bepaalde plek in de weide. Wij hadden de wandeling beter in de tegenovergestelde richting gedaan. Op een zonnige zondagochtend hadden we afgesproken op de parking van het doorkijkkerkje in. Fietsroutes in borgloon je vindt hier een overzicht aan fietsroutes in de buurt van borgloon. Na een tiental minuten komen we aan bij het bouwwerk. Je kan een route uitstippelen door in te zoomen op de kaart en daarna knooppunten aan te klikken. Ook handig dat er een wegwijzer naar de kerk staat. Een andere trekpleister is het doorkijkkerkje 'reading between the lines. Via grootloon kan je een kleine zijsprong maken naar het doorkijkkerkje (reading between the lines), zeker een mooie locatie voor een groepsfoto van jouw dag!

Meer info vind je hier op hun lokale website. Neem net vóór de grote steenweg de verkavelingsweg naar links en volg pijlen 'doorkijkkerkje'. Als je in het kerkje staat, kan je door de 'muren' het mooie heuvelachtige landschap bewonderen. Wij waren vroeg aan de wandeling begonnen. De bedoeling was om het mooie limburgse landschap nog te verfraaien met kunstwerken.

Memento En Doorkijkkerkje In Borgloon Fotograferen Viewfinder
Memento En Doorkijkkerkje In Borgloon Fotograferen Viewfinder from images.squarespace-cdn.com
In de verte kan je het kerkje van borgloon zien liggen. Deze ga ik zeker toevoegen op mijn must see lijstje. We namen de oranje route (met het oranje kruis). Jun 21, 2021 · het doorkijkkerkje in borgloon belooft een picknick met een weids uitzicht over de omgeving. De bedoeling was om het mooie limburgse landschap nog te verfraaien met kunstwerken. Neem net vóór de grote steenweg de verkavelingsweg naar links en volg pijlen 'doorkijkkerkje'. Dat zijn de ingrediënten van deze landschapswandeling. In borgloon en omstreken is het landschap enorm glooiend.

Na een tiental minuten komen we aan bij het bouwwerk.

Grootloonstraat 2, borgloon 3840 belgi. Iso 100 · ƒ/5.6 · 1/5s · 18mm. Deze greenspot is het meest bekend omdat iedere wandelroute langs het befaamde 'doorkijkkerkje' leidt. De doorkijkkerk bevindt zich in het haspengouwse heuvelland ten zuiden van borgloon, tussen het stadje en de romeinse kassei, en kan beschouwd worden als landschapskunst.het geheel is opgebouwd uit horizontale cortenstaalplaten, verbonden door gelaste vierkantige plaatjes.het geheel is op een betonnen fundering ingeschoven in het glooiend loonse landschap. Van iemand die in de fruitstreek woont, kreeg ik een aantal tips van de dingen die we zeker moesten zien of doen als we in de buurt waren. Op een zonnige zondagochtend hadden we afgesproken op de parking van het doorkijkkerkje in. Niet ten onrechte mag borgloon parel van haspengouw genoemd worden. Zoek je een fietsroute in limburg b? May 01, 2021 · eén van de grote charmes van borgloon, heet reading between the lines, het doorkijkkerkje van gijs van vaerenbergh. We namen de oranje route (met het oranje kruis). Nu, meer over dit mooie ding. Je kan een route uitstippelen door in te zoomen op de kaart en daarna knooppunten aan te klikken. Reading between the lines is 10 meter hoog en bestaat uit 100 op elkaar gestapelde lagen staalplaat in de vorm van een loons kerkje.

Ook handig dat er een wegwijzer naar de kerk staat borgloon. Dat zijn de ingrediënten van deze landschapswandeling.